Nyheder /

Vi søger dygtige bygningskontruktører

 

 

Vi oplever en stor tilgang af nye opgaver og søger derfor bygningskonstruktører til at indgå i vores projekteringsteams, både på igangværende og kommende opgaver. Vi har brug for flere forskellige profiler, såvel nyuddannede som erfarne kan søge stillingerne. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med 3D projektering (Revit).

Arkitekter Johansen & Rasmussen tilbyder et meningsfyldt og udfordrende arbejde. Som en del af projekteringsteamet hos os vil du være med til at føre tegnestuens visioner ud i livet i et tæt samarbejde med ingeniører og andre fagpersoner. Vi tilbyder en alsidig hverdag kendetegnet af professionalisme og høje kvalitetskrav i et miljø præget af godt humør og kollegialt samvær.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet konstruktør med kendskab til projektering i Revit
  • Har en professionel tilgang til stillede opgaver
  • Er en ambitiøs og dygtig bygningskonstruktør
  • Er velformuleret mundtlig og skriftlig
  • Evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø i et velfungerende team

 

Har du lyst til at blive en del af tegnestuen, så send din ansøgning med CV og portfolio til Casper Blessing, cbl@ark-jr.dk med JOBANSØGNING i emnefeltet.

Vi holder løbende samtaler med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Casper Blessing på tlf.: 27 88 62 96 eller Jeppe Kortegård på tlf.: 27 88 62 90.

Du kan se mere om tegnestuen på www.ark-jr.dk