Private boliger

Private boliger: Enfamilieshuse og tilbygning // Aarhus

Tilbygning til en allerede eksisterende bolig eller et splinternyt enfamilieshus kan virke som et stort projekt at kaste sig ud i. Vi kan ikke så tvivl om, hvorvidt det kan virke omfangsrigt at påbegynde en tilbygning eller opbygning af et enfamilieshus fra bunden. Det, vi kan gøre, er at respektere, hvad det vil sige at bevæge sig ud i en tilbygning eller opbygning af et enfamilieshus. Vi forstår, hvad det vil sige, for vi har prøvet det før.

Vores indledende fase i udformning og tegning af en tilbygning eller et enfamilieshus at få overblikket. Vi er procesorienterede, så vores første fase handler om dialog, indgangsvinkel og realiserbarhed. Ikke mindst handler det også om at have tjek på, at alle involverede er enige om, hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og at alle er tilfredse.

Realister, der rammer rigtigt fra starten

Ved tilbygning eller opbygning af et enfamilieshus begynder vi med at sammensmelte byggeteknik og bygbarhed allerede i indledende skitseringsprocesser. Vi er økonomisk bevidste, idet vi altid går efter at ramme rigtigt fra starten. Vores tilgang er også miljø- og energimæssigt bevidst, da det giver det bedste resultat for os selv og for klimaet.

Som arkitekter i Aarhus er vores funktion at medvirke til både kreative og funktionelle aspekter af Aarhus’ beboeres boliger. Vi kører dog ikke ud ad en tangent. Vi tror på, at man som arkitekt kan komme til at blive for drømmende. Vi bevarer kreativiteten, men holder vores fødder på jorden. Vi er dygtige og realistiske på én og samme tid.