Nyheder /

Vores 2 praktikanter takker så småt af for denne gang…

Arkitekter Johansen & Rasmussen har i det sidste halve år af 2018 haft 2 praktikanter, som begge startede omkring august. Vi har været rigtig glade for at have haft både Kristina (arkitekt praktikant) og Arslan (bygningskonstruktør). De har været involverede i mange forskellige projekter og blev lynhurtig en del af teamet. Kristina afslutter sin praktikperiode d. 21 december, hvorimod vi er heldige at have Arslan til slutningen af februar.

Vi ønsker dem begge alt held og lykke fremover, en glædelig jul og et godt nytår 🙂

Nyheder /

Studietur 2018

Arkitekter Johansen & Rasmussen har været på studietur i Istanbul.

Nyheder /

Indeklima optimering af Sølystskolen

Vi har for Aarhus Kommune, og i tæt samarbejde med Ingeniørfirma Spangberg & Madsen, projekteret udskiftning af lofter og belysning på hele Sølystskolen.

Udskiftningen skal bl.a. hjælpe til et bedre indeklima på skolen. Generelt får skolen et visuelt løft med bedre lys og akustik forhold.

Enemærke & Petersen vandt tømrerentreprisen og Priess El-Service vandt EL-entreprisen. Sagen har opstart i uge 27.

Nyheder /

Nye praktikanter

Arkitekter Johansen & Rasmussen har i det nye år fået 2 nye praktikanter, som begge startede d. 5 februar. Vi er rigtig glade for at byde velkommen til vores nye bygningskonstruktørpraktikanter Eduard og Martin. De er allerede i fuld gang med en masse spændende projekter og blevet en del af teamet. Vi ser frem til at have dem begge som praktikant, indtil de igen skal tilbage på skolebænken og afslutte sit 7. semester.

Nyheder /

Glædelig jul og godt nytår

Arkitekter Johansen & Rasmussen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår 🙂

Vi ser frem til at komme igang med en masse nye spændende projekter i 2018

 

Foto: Lånt af Agro Business Park A/S

Nyheder /

Aflevering af Ringgårdens afd. 9

Tagudskiftningen er nu afsluttet og afleveret – afdelingen er nu juleklar med nye flotte røde tage.

Arkitekter Johansen & Rasmussen har været totalrådgiver, hvor Enemærke & Petersen A/S har udført renoveringen i en hovedentreprise.

 

Foto: Boligforeningen Ringgårdens afd. 9

Nyheder /

Folkeskolepraktikant

Arkitekter Johansen & Rasmussen har i uge 46 Stine fra Hellebjerg Idrætsefterskole i skolepraktik som Arkitekt. Det er også planlagt, at hun skal deltage i byggemøde samt besigtige en byggeplads.

Foto: Her ses Stine igang med at designe et énfamilie hus
Nyheder /

Renovering af tagene på Midtjysk Boligselskab afd. 4 – Skanderborg

Enemærke & Petersen A/S vandt licitationen og er i fuld gang med opgaven i en hovedentreprise. Vi er nu kommet godt i gang med tagrenoveringen og forventer at 11 ud af de 18 tage, står færdige inden juleferien.

Arkitekter Johansen & Rasmussen har varetaget projekteringen og står ligeledes for byggestyring, tilsyn og afleveringsforretning – vi ser frem til at godt samarbejde med Enemærke & Petersen A/S.

Udover udskiftning af taget, omfatter renoveringen også etablering af fast undertag, udskiftning af tagrender, nedløb, etablering af dampspærre, efterisolering, og nye vedligeholdesesfri vindskeder i zink.

Nyheder /

Ny ridehal

Efter en god udviklingsproces og dialog, hvor skolens ledelse og faglærer på Himmelbjergegnens natur og idrætsefterskole, har bidraget til udformning og rumprogram, er dispositionsforslaget nu færdigt.

Skolen vil med dette byggeri placere sig helt i front, i forhold til at kunne tilbyde faciliteter til deres ride-linje.

Udover at byggeriet er helt i top med undervisningslokaler – ridehal med frostsikret bane, der overholder internationale mål – gode omklædnings og badeforhold mv. – er byggeriet disponeret, så skolens andre linjer også kan få glæde af de nye faciliteter.

Nyheder /

Nyt opsamlingssted

Vi netop afsluttet vores arbejde med at få ombygget og opgraderet den gamle fritidshjembygning ved Læssøesgade skole, til et nyt spændende opsamlingssted for naturbørnehaven Ajstrup gl. skole.

En spændende opgave, som udover en total istandsættelse blandt andet indeholdt etablering et stort fællesrum der strækker sig over flere etager samt etablering af elevator, udvendig gangbro, ny ankomstplads og buslomme.

Nyheder /

Rejsegilde

Håndværkerne er i fuld gang med totalrenoveringen af ALBOA’s afd. 45, Håndværkerparken. I august 2017 blev der afholdt rejsegilde for alle involverede parter. Den omfattende renovering forventes at være færdig med udgangen af november 2017.

Nyheder /

Ny praktikant

 

Arkitekter Johansen & Rasmussen har efter sommerferien fået en ny praktikant. Vi er rigtig glade for at byde velkommen til vores nye bygningskonstruktørpraktikant Alexander. Han er allerede i fuld gang med en masse spændende projekter og blevet en del af teamet. Vi ser frem til at have Alexander som praktikant, indtil han igen skal tilbage på skolebænken og afslutte sit 7. semester.

 

Nyheder /

Renovering af tagene på Ringgårdens afd. 9 – Bildbjergparken

Enemærke & Petersen A/S vandt og bliver hovedentreprenør på opgaven. Vi er nu kommet godt i gang med tagrenoveringen af Ringgårdens afd. 9 – Bildbjergparken.

Arkitekter Johansen & Rasmussen har varetaget projekteringen og kommer ligeledes til at stå for byggestyring, tilsyn og afleveringsforretning – vi ser frem til at godt samarbejde med Enemærke & Petersen A/S.

Renoveringen er delt op i flere etaper og omfatter ca. 5.500 m² tag som skal udskiftes. De første tage forventes at være færdige i løbet af juni 2017 og de sidste forventes afleveret i oktober 2017. Udover udskiftning af taget, omfatter renoveringen også udskiftning af tagrender, nedløb, efterisolering af tagrum og nye vedligeholdesesfri udhæng.

 

Foto: Oversigtskort over Bildbjergparken.

Nyheder /

Opstart på renoveringen af ALBOAs afd. 45 – Håndværkerparken III

 

 

Efter licitationen, er økonomien nu kommet på plads og håndværkerne er så småt startet. Renoveringen omfatter i hovedtræk renovering af tag inkl. nye tagrender og nedløb, efterisolering af tagrum, delvis omfugning af facader, delvis udskiftning af vinduer og døre i facader, renovering af karnapper samt total renovering af badeværelser.

Den omfattende renovering forventes at være færdig med udgangen af november 2017.

Nyheder /

Martin Harborg har valgt at søge nye udfordringer og opsagt sin stilling fra d. 1 maj. Martin har fået et nyt job, som ligger tættere på bopælen.

Vi ønsker ham alt held og lykke og siger tak for 4 gode år.

Nyheder /

Udsmykning af ungdomsboliger

 

 

TV2 Østjylland har været forbi de nye ungdomsboliger på Fuglsangs Allé til en snak om udsmykningen af væggene. Kunstneren har fået frie hænder, hvor Boligforeningen blot givet ham lidt inspiration og hints. Kunsten på væggene må nemlig gerne signalere drømme og på den ene eller anden måde indeholde to af boligforeningens store højhuse.

Ungdomsboligerne er snart færdige og klar til indflytning medio maj.

 

Læs hele artiklen her: http://www.xn--tv2stjylland-xjb.dk/artikel/boligforening-giver-streetart-kunstner-frit-spil

 

Foto: Streetart-kunstneren Frederik Lassen Hesseldahl igang med udsmykningen, mens Palle Jørgensen (Direktør Boligforeningen Ringgården) iagttager det flotte arbejde. 

Nye medarbejder /

Nye medarbejdere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi er rigtig glade for at byde velkommen til vores nye medarbejdere, bygningskonstruktør Joakim A. Ravnsbo og Niels D. Nielsen. De er allerede en del af af teamet og i fuld gang med hver deres projekt.

Foto: Til venstre Joakim A. Ravnsbo og til højre Niels D. Nielsen

Nyheder /

Studietur til Budapest

 

 

Arkitekter Johansen & Rasmussen har netop været på en 5 dages studietur til Ungarns hovedstad Budapest.

Turen var fyldt med interessant arkitektur og inspirerende ture.

I centrum af Budapest besøgte vi bl.a. deres undergrundsstationer, som skiller sig meget ud fra en traditionel undergrundsstation – og klart et besøg værd.

På hele turen blev de mange oplevelser suppleret med lækker mad og vin, samt hyggelige ture på frihånd med ens kollegaer.

 

Foto: Undergrundsstation i Budapest

Nyheder /

Vi søger dygtige bygningskontruktører

 

 

Vi oplever en stor tilgang af nye opgaver og søger derfor bygningskonstruktører til at indgå i vores projekteringsteams, både på igangværende og kommende opgaver. Vi har brug for flere forskellige profiler, såvel nyuddannede som erfarne kan søge stillingerne. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med 3D projektering (Revit).

Arkitekter Johansen & Rasmussen tilbyder et meningsfyldt og udfordrende arbejde. Som en del af projekteringsteamet hos os vil du være med til at føre tegnestuens visioner ud i livet i et tæt samarbejde med ingeniører og andre fagpersoner. Vi tilbyder en alsidig hverdag kendetegnet af professionalisme og høje kvalitetskrav i et miljø præget af godt humør og kollegialt samvær.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet konstruktør med kendskab til projektering i Revit
  • Har en professionel tilgang til stillede opgaver
  • Er en ambitiøs og dygtig bygningskonstruktør
  • Er velformuleret mundtlig og skriftlig
  • Evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø i et velfungerende team

 

Har du lyst til at blive en del af tegnestuen, så send din ansøgning med CV og portfolio til Casper Blessing, cbl@ark-jr.dk med JOBANSØGNING i emnefeltet.

Vi holder løbende samtaler med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Casper Blessing på tlf.: 27 88 62 96 eller Jeppe Kortegård på tlf.: 27 88 62 90.

Du kan se mere om tegnestuen på www.ark-jr.dk

Nyheder /

Tilbygning på Langagerskolen afleveret

 

Til- og ombygningen af Langagerskolen i Viby J. er nu afleveret. Tilbygningen er udformet ud fra særlige behov til skolens elever, hvor rolige og overskuelige rammer har været i højsædet. Langagerskolen fungere primært som et helhedstilbud for ASF og ADHD, hvor skole og fritidsordning er integreret.

 

 

 

Nyheder /

Aflevering af nye lysbånd på Katrinebjerg skolen

 

 

Udskiftningen af de gamle lysbånd på Katrinebjerg skolen er nu færdig og afleveret til bygherre. Der er blevet leveret og monteret over 900 nye elementer. Arkitekter Johansen & Rasmussen har udarbejdet udbudsmaterialet samt stået for byggeledelsen. Bygherre har været meget tilfreds med sagens forløb og det endelige resultat.

 

Foto: Billedet viser et at de mange lysbånd som er blevet skiftet.