Nyheder /

Stærk firmaprofil fastholdes gennem generationsskifte i Arkitekter Johansen & Rasmussen

 

foto-reception

 

Efter at have drevet Arkitekter Johansen & Rasmussen gennem 20 år har Jørgen Johansen og Torben Rasmussen foretaget generationsskifte og har overdraget virksomheden til bygningskonstruktør MAK Casper Blessing og arkitekt MAA Jeppe Kortegård.


Vi vil fortsætte og udbygge de gode værdier og traditioner, som er kendetegnende for virksomheden” udtaler Jeppe Kortegård.

Casper Blessing og Jeppe Kortegård vil sikre, at firmaets nuværende profil fortsættes og videreudvikles som en solid samarbejdspartner, der lægger stor vægt på konsekvent arkitektonisk formgivning med udgangspunkt i gode håndværksmæssige traditioner og stærke byggetekniske løsninger.

Casper Blessing er uddannet bygningskonstruktør fra KEA, og Jeppe Kortegård er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole og har en baggrund som tømrersvend.

Tilsammen danner de to nye ejere en kompetent ledelse, der kan videreføre den klare firmaprofil, som tegnestuen har opbygget igennem de seneste 20 år. Jørgen og Torben vil fremadrettet være tilknyttet virksomheden som konsulenter og vil indgå i bestyrelsen som aktive medarbejdere.

Foto: fra venstre, Jeppe Kortegård, Torben Rasmussen, Jørgen Johansen & Casper Blessing